Hay Day – Tutorial de crestere in nivel

Intr-un articol recent am scris despre un joc gen farmville care m-a acaparat total. Tinand cont ca in ultimul timp am fost ocupat cu mutarea site-ului pe un host si domeniu nou, sunt de parere ca a venit timpul sa scriu un nou articol. Am decis sa fie un ghid despre hay day si anume cum sa cresti foarte repede la el. Scriu acest articol pentru ca ma consider deja un fan al jocului(nu dependent, dar aproape) intr-un timp destul de scurt. Stiu ca sunt altii mult mai experimentati ca mine in cunostinte si in nivele….un foarte bun exemplu este  iubita mea, care are lvl 42(la ea am vazut prima data jocul ) si eu am abia 25(dar sunt harnic).Sunt foarte multe tutoriale de hay day, ghiduri despre cum sa faci ce sa faci si cand sa faci…dar nu am gasit deloc in limba romana. Asa ca m-am gandit sa fac niste tutoriale de jocuri online,browser,casual,arcade,mmorpg si nu numai dar incep cu Hay Day.

Deci sa incepem !!!

In primul rand ce trebuie sa faceti este sa adunati cat mai multe lucruri rare si sa nu le vindeti imediat. Vizitatorii care vin la voi sa cumpere produse la preturi foarte foarte joase ignoratii, doar daca cer oua, atunci sa le dati.  Colectionati toate produsele rare si nu le vindeti la magazin si incercati sa nu faceti cererile de la panou(masina) care au produse rare, asteptati si colectionatile.

order selection

Alegeti istet ce comenzi onorati si pe care sa le salvati pentru mai tarziu, este foarte important. Mai sus am un exemplu de comenzi, haide sa vedem pe care le onoram si pe care nu le onoram si de ce.

Sa o luam cu inceputul.

Comanda numarul 1. Da, pentru ca are nevoie doar de 2 blackberry juice si restul cerintelor sunt foarte usor de obtinut. Tineti minte ca in momentele astea monezile nu ne intereseaza foarte mult ci experienta pe care o obtinem de la comenzile pe care le onoram.

Comanda numarul 2. Un Nu definitiv, ne cere prea multe produse rare si recompensele sunt prea mici.

Comanda numarul 3. Da si Nu ,aici raportul este destul de bun , desi trebuie sa dam unt(butter)care este folosit in mai toate patiseriile, popcorn,torturi…fiecare trebuie sa decida ce vrea sa faca. Eu ma uit la comenzile de pe panou, la cele de la vapor, si daca am destule rezerve de produse pentru comenzi, as onora aceasta cerere…altfel nu. Voi ce credeti?

Comanda numarul 4. Da , orice comanda care cere recolte si mai ales cele care au nevoie sub 2 ore de cultivare trebuie onorate.Mereu sa aveti rezerve de recolte de cerinte mici(cerinte mici adica timpul de recoltare) se face experienta foarte repede cu ele si in plus puteti gasi la recoltarea lor mai rapida(datorita timpului scurt de crestere) ustensile necesare upgrade-ului hambarului,silozului sau parceleleor de pamant pentru marirea fermei.

Comanda numarul 5. Nu, desi raportul experienta-produse-profit este bun, produsele care le cere sunt in rezerve foarte mici, mai bine asteptati pana mariti rezervele la produsele respective. Niciodata sa nu onorati comenzi daca ramaneti cu rezerve reduse sau fara produse in hambar-siloz.

Comanda numarul 6. Un Da definitiv,  hamburgerii sunt printre comenzile mele favorite. poate pentru ca si in realitate imi plac, cine stie. Sunt niste produse care se fac destul de repede iar ingredientele pentru ele se fabrica foarte repede. Comenzile de hamburgeri credca sunt singurele comenzi unde se merita sa sacrifici niste monezi ca sa cumperi sa onorezi cererile de dragul experientei.

Folositi tot ce aveti la dispozitia voastra pentru a face experienta. La cererile de la vapor, mereu sa va uitati cu antentie ce va cere, daca va cere produse care dureaza foarte mult sa le fabricati, nu le finalizati. Terminati doar cutiile care cer produse ce se gasesc usor in revista sau care se produc repede. Exemplu cel mai bun este : frisca, blue sweater, white sweater, blue hat, cheese,hamburgers, crops, milk si popcorn.

Sper ca v-am fost de ajutor cu acest ghid si va astept parerile in comentariile de mai jos, la acest articol.

2 răspunsuri

  1. cum ami bag pe pc

    1. in cateva zile voi posta un tutorial si voi explica cum sa pui hay day pe pc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: