Un singur raspuns pentru afacerea ta: hale metalice de la Frisomat.ro

Demararea unei afaceri este complicata fiindca se impune gasirea celor mai bune solutii in rezolvarea unor probleme grele. Cele mai costisitoare si de durata operatiuni se refera la construirea atelierelor de productie, a spatiilor de depozitare si a garajelor pentru masini.

Apeland la Frisomat.ro poti avea toate intr-o hala imensa, compartimentata dupa dorinta si dupa nevoi, extensibila cand circumstantele o impun. Frisomat.ro este liderul halelor metalice din Romania, dar se afla in top si la nivel international.

O activitate concretizata in 33 000 de constructii aflate in 100 de tari situate in 4 continente s-a desfasurat la superlativ. Extinderea globala a fost posibila datorita:

-seriozitatii si profesionalismului

-rapiditatii (o hala poate fi montata in 3 minute)

-cheltuielile minime de intretinere a halelor dupa montare

-materialul rezistent folosit la constructii, otelul laminat fiind cel mai bun

-solutie care se potriveste atat spatiilor mici, cat si celor mari

-posibilitatea extinderii.

Halele metalice demontabile si relocabile sunt solutii optime pentru urmatoarele tipuri de activitati:

1) Productie. De la confectii, la ambalaje, cadouri, rame pentru tablouri si produse de sticlarie, toate acestea se pot realiza in hale metalice. Acestea pot fi utilizate si in cazul macelariilor si prelucrarii carnii si produselor lactate sau procesarii fructelor.

2) Depozitare. Cine a investit stie ca trebuie sa fie chibzuit si sa protejeze roadele muncii sale si ale colaboratorilor. Acestea nu pot fi depozitate sub cerul liber sau in spatii improprii in care sa mucegaiasca sau sa se deterioreze. Hala metalica prevazuta cu usa asigura securitatea productiei.

3) Industrie alimentara. Constructiile realizate de Frisomat.ro sunt folositoare atat industriei alimentare permananete, cat si celei de sezon. Producerea sucurilor naturale, a dulceturilor si a conservelor din fructe si legume pot fi activitati sezoniere pentru a salva recolta de la depreciere si producatorii de faliment in anii cu supraproductie, in care preturile scad.

4) Ateliere. Si scolile de arta pot realiza ateliere de pictura, sculptura sau moda in hale compartimentate. Acestea pot fi amplasate si in taberele de creatie.

5) Show room este metoda eficienta de prezentare a produselor si comercializare. Aici pot fi semnate parteneriate de cursa lunga fiind cea mai eficienta metoda de publicitate. Cate nu pot fi expuse aici? Covoare, mobilier, masini si utilaje agricole, cereale, conserve, dulciuri si obiecte de artizanat.

6) Birouri provizorii pot fi amenajate in hale metalice de dimensiuni mai mici pentru a putea fi incalzite in anotimpurile reci.

7) Ferme zootehnice. O hala din metal pentru cresterea puilor sau ingrasarea bovinelor rezista mult, nu necesita multa cheltuiala pentru ingrijire, in plus poate fi relocabila si reutilizabila.

8) Hangare de avioane. Avioanele au nevoia sa fie ferite de intemperii pentru a nu se strica. Halele metalice sunt utile atat pentru aeroporturi, dar si pentru cluburile particulare de aviatie, persoane fizice indragostite de aviatie si firme care repara aparatele de zbor.

9) Sali de sport si de antrenament pentru sportivii de performanta pot fi adapostite in cladirile montate de Frisomat.ro. Primariile ar cheltui mult mai putin, iar cetatenii ar fi mult mai sanatosi, daca s-ar ridica mai multe hale metalice pentru sport.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: